18 maj 2010

Agjenti i Buffon i ngopur nga spekulimet

Agjenti i Gianluigi Buffonit ka hedhur poshtë të gjitha spekulimet të cilat thoshin se portieri do të largohet nga Juventusi gjatë kësaj vere.

“Nuk e di çfarë të them më tepër. Duket se ai është lojtari i vetëm që do të largohet nga Juve. Duke parë spekulimet e vazhdueshme, dua t’ua rikujtoj të gjithëve se ai ka kontratë me Juventusin dhe do të luajë për këtë klub edhe sezonin e ardhshëm”.

“Ai ka thënë se i pëlqen Anglia, por nuk ka asgjë në të. Për më shumë, ai nuk ka thënë se do të largohet. Fjalët e tij janë keqkuptuar. Del Neri është njeri i mençur që e di se mund të llogarisë në Buffonin”, deklaroi Silvano Martina për TMW. /