25 maj 2010

Chiellini: Mund të largohem

Giorgio Chiellini ka filluar të vë në dyshim të ardhmen e tij te Juventusi, duke thënë se ai mirëpret interesimin e klubeve tjera, ndërsa nuk mohon kalimin në asnjërën nga klubet e interesuara.

Sipas spekulimeve, Manchester United, Manchester City, Real Madridi dhe Barcelona janë jashtëzakonisht të interesuara për shërbimet e mbrojtësit italian.

“A do të qëndroj te Juventusi? Nuk e di ende, unë nuk kam biseduar me askënd. Po, mendoj se mund të largohem, nëse ata më dëshirojnë. Unë gjithashtu dua të shoh se cilat janë idetë e liderëve të rinj të klubit”, theksoi Chiellini.