13 maj 2010

Sezon deshtues? Kanavaro asnje keqardhje per zgjedhjen e Juventusit

Por askush nuk tha se Italia ishte favorite. Futbolli eshte terheqes dhe per keto episode”. Kanavaro eshte entuziast dhe per kalimin e stafetes nga Lipi te Prandeli: “Cezare ka pervoje te madhe, ka punuar me te rinjte”. Duke kaluar nga skuadra kombetare te ajo e klubit, Kanavaro nuk e fsheh mendimin se mund te perfundoje karrieren ne qytetin e lindjes. “Do te me pelqente kjo ide pasi kam qene gjithnje tifoz i Napolit. Eshte nje deshire nga ana ime, por nuk kam folur me asnje nga shoqeria. Me te drejte Napoli ka nje projekt zhvillimi me te rinjte. Por do te shikojme per te ardhmen time”. Juventus pasi nje sezon shkaterrues, por Kanavaro nuk ndjene keqqrdhje per zgjedhjen qe beri: “Kur ish-shoqeria vjen te ty ne Spanje, me synimin per te marre, per mua kjo eshte e rendesishme, eshte nje sinjal dhe qe nuk ka te beje me te hollat”.