10 maj 2010

D'Amico: Shkëmbimi Ibra-Iaquinta i mundur

Zërat më të rinjë se Barcelona është në kërkim të superbomberit të Juves Vicenzo Iaquinta në një shkëmbim me Ibracadabra nuk i ka mohuar as Andrea D'Amico agjenti i dy lojtarëve. Sipas Tuttomercatoweb.com Zlatan Ibrahimovic (28) dhe Vicenzo Iaquinta (31) duke i shfrytëzuar përparësitë e Agjentit të njëjtë do të shkëmbeheshin lehtë, në një intervistë për po këtë website D'Amico tha: "Ende nuk jam takuar me drejtorët e Juves, por në futboll qdo gjë është e mundur. Zgjedhjet bëhen sipas strategjive të Merkatos, Barcelona është një vend kur të gjithë dëshirojnë të luajn, por së pari duhet të pyetet Juventus. Të shohim qdo gjë është e mundur, por po e përsëris së pari duhet të shikohet programi ambicioz i Juves së re".