20 maj 2010

Agjenti: Aquilani nuk do t’i bashkohet Juves

Alberto Aquilani nuk do ta përfundoj kontratën e tij me Liverpoolin për të kaluar tek Juventus, kështu që agjenti i tij mohon një shkëmbim me Felipe Melon.

Të mërkurën Tuttosport njoftoi se Melo do të përdorej si baraspeshë për të transferuar Aquilanin nga Anfield.

“Askush nuk ka pyetur asgjë dhe do të jetë e vështirë të transferohet Aquilani ne Juventus.Ai ka luajtur për Liverpool përderisa ka pasur lëndime në nyje”.

Duhet theksuar se Aquilani ka shpenzuar shumë kohë përderisa është shëruar dhe ka lavdëruar stafin mjekësor të Liverpool.