23 maj 2010

Disa klube spanjolle vëzhgojnë Trezeguet

Sulmuesi i Juventusit, David Trezeguet, ka mundësia të rikthehet në Francë përkatësisht në klubin e futbollit Monaco, por njëkohësisht të shkojë edhe në Spanjë. 32-vjeçari, i cili është sulmuesi më i suksesshëm i Juventusit i të gjitha kohërave, duket se do të jetë pjesë e spastrimit të skuadrës gjatë muajve të ardhshëm. Disa klube spanjolle dhe braziliane janë duke e vëzhguar vazhdimisht Trezeguet. “Gjithmonë ekziston mundësia që të kalojë në Monaco. Natyrisht, për të qenë krejtësisht i sinqertë, në fillimisht duhet të takohemi me drejtorët e ri të Juventusit. Nuk mund të parashtroni teori të ndryshme pa u njohur me planet e drejtorëve”, tha agjenti i Trezeguetit, Antonio Caliendo.