13 maj 2010

Lipi i beson bllokut te “ndryshkur” te Juventusit

Por ne kete filozofi te teknikut te Italise ka dhe zgjedhje konservatore. Futbollistet italiane qe luajne jashte duke perjashtuar Rosin (Villareal) e kane te veshtire te bejne pjese ne planet e Lipit. U la jashte Barzali dhe pse vjet fitoi titullin kampion ne Gjermani (Volfsburg), po keshtu Zakardo dhe Luka Toni. Lipi nuk desheron te flitet per te huaj qe marrin nenshtetesine italiane. Dhe ketu perjashtimi eshte Kamoranezi. Nuk u moren ne konsiderate mundesite per te afruar ne kombetare, Thiago Moten dhe Ledezmen. Lipi u mbrojt: “Nuk dua ti jap shpjegime askujt”. Nuk ka dyshim se Juventus eshte shtepia e dyte per Lipin, por disa zgjedhje krijojne sfondin e oponences. Kamaronezi ka zhvilluar nje sezon te dobet, Kandreva gjeti pak hapesire te Juventus. Kanavaro tani eshte nje ish dhe vete Juventus ka zgjedhur qe te mos i riperterije kontraten. Vete Juventus hedh dyshime mbi zgjedhjet e Lipit. Nje pikenisje antike. Shpresa megjithate nuk mungon dhe pse eshte shume e limitizuar…