10 maj 2010

Juventus kërkon zyrtarisht trofeun e 2006-ës

Juventusi ka vendosur t’u kërkojë institucioneve federale trofeun e 2006-ës, i fituar nga bardhezinjtë, por që më pas i është dhënë Interit.
Lajmin e ka bërë të ditur skuadra e Juventusit, duke komunikuar se ka dërguar një kërkesë për Coni-n (Komiteti Olimpik Kombëtar Italian).

“Lëvizja sportive të bazohet dhe themelohet tek një besnikëri mes dhe ndaj të anëtarësuarve, përveçse në një barazi dhe trajtim të njëjtë”, thuhet në kërkesë.