04 prill 2011

Storari shpreson? Buffon do të mbetet në Juventus


Juventus po insiston në qëndrimin e Buffonit, dhe po pret vendimin mbi të ardhmen e Del Nerit.

Buffon po kalon një periudh ku në shumë media botrore shkruajn për një largim të mundshëm në fund të stinorit. Mbrëm në super sfiden Roma - Juventus 0-2, nuk është paraqitur Buffon, për shkak të gripit, kurse Bepe Marotta ka deklaruar:

Ne llogarisim në Buffonin, Ne kemi diskutuar me Buffonin dhe agjentin e tij dhe nuk e kemi ndërmend ta shesim, ai ka folur edhe për të ardhmen e Del Nerit:

Del Neri ka kontrat dhe po e bënë punen e tij, për tasht është kjo qka mundem tju them, ka pasur shumë vështërsi dhe na ka munguar fati. Sëbashku e kemi filluar këtë projekt dhe është shumë keqë të shifet se ku është Juventusi ka deklaruar Marotta.

Portjeri i dyt i skuadres Marco Storari, ka treguar mbrëm në sfiden me Romen, se mund të jetë një zavendësues ideal i Buffonit.

Ai shpreson që Del Neri të shikoj se çka ka mbrojtur mbrëm, këtë e kanë dëshmuar edhe tifozër Romak të cilët edhe e duartrokiten në disa raste. Vetëm i verbëri nuk mund të shikonte se çka mbrojti Storari, shpresoj që Del Neri të mos jetë i verbërt.

Të shkoni në Roma në vend të Buffonit?

Jam një tifoz i Romes, këtë nuk e fshehi, mirpo jam i lumtur në Juventus dhe dëshiroj të kam një hapësir më të madhe këtu. - Deklaroj Storari.
/JUVENEWS.TK/