04 prill 2011

Intervist me Beppe Marotta-n


Pas fitores së merituar të Juventusit në olimpiko të Romes ku Biankonerët shenuan fitore 2-0 ndaj Romes, me golat e Krasic dhe Matrit, drejtori sportiv Beppe Marotta ka folur për të ardhmen e Juventusit.

Del Neri?

Ka punuar aq sa ka mundur, edhe pse jemi në dijeni se rënditja e jonë në tabel nuk është e mirë, mirpo në fund të stinorit së bashku do të bisedojm për të ardhmen.

Mercato?

Ne vitin e kaluar memi sjellur disa futbollist jo kualitativ, kurse për merkaton po mendojm për një treshe kualitative që do të përfundojn në Torino.

Vucinic, Menez apo dikush tjetër?

Sigurisht janë futbollist të cilët posedojn një kfalitet të mirë, mirpo tashmë nuk dua të diskutoj për emra, dhe shpresoj që financiarisht të jemi mirë dhe të sjellim një treshe kualitative që edhe tifozët të jenë të gëzueshëm.

Buffon?

Ai nuk do të largohet, për këtë kam diskutuar edhe me Giggin edhe me Agjentin e tij, ai do të mbetet në Torino, aty e dojn edhe tifozët Biankoner.

Aquilani?

Ne e kemi sjellur Aquilanin sepse kemi besuar në të, na mbetet që ta gjejmë një gjuhë të përbashkët me Liverpulin.

Edhe një herit po e përsëris, do të bëjmë gjithçka që Juventus të jetë më i kopletuar për stinorin e ardhshëm duke ju garantuar se do ti transferojm një treshe kualitative - Deklaroj Marotta
/JUVENEWS.TK/