04 prill 2011

Del Neri: “Paraqitje e bukur, por mendojmë për Europa League”

Del Neri është i kënaqur për suksesin në Romë, por kërkon të mbetemi me këmbë në tokë:

“Sigurisht që të fitosh këto ndeshje është gjithmonë e rëndësishme por mendoj se objektivi ynë sot është Europa League, jo Champions.

Sigurisht që përballë verdhekuqve kemi treguar se sa solid dhe i lidhur është grupi ynë dhe janë pikërisht këto paraqitje që rrisin moralin e skuadrës” - përfundon Del Neri. /fcjuventus-news.tk/