26 shkurt 2010

Zotohen për rregullshmëri të garave

Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës, nën drejtimin e kryetarit Fadil Vokrrit në mbledhjen e vet të radhës, debatuan për shumë çështje me rëndësi që kanë të bëjnë me futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizoi në tërësi situatën para fillimit të stinorit pranveror te garave dhe sipas tyre, punët shkojnë sipas dinamikës së paraparë. Ata vunë në pah edhe një herë gatishmërinë dhe u zotuan që në stinorin pranveror nuk do të lejojnë çfarëdo prishje dhe shkelje të Rregulloreve dhe akteve normative të FFK-së që cenojnë rregullshmërinë e garave. Po ashtu KE shqyrtoi edhe një raport të Komisionit të garave me masat propozuese për stinorin pranveror.