26 shkurt 2010

Formohet KO për turneun “Adem Jashari”

Në mbledhjen e FFK-së u formua Këshilli Organizativ për mbajtjen e turneut “Adem Jashari” në futboll, në kuadër të manifestimeve “Jetojmë me lavdinë tuaj”. Sipas kreut të FFK-së, në këtë kohë turneu do të mbahet në futboll të vogël. Komisioni përbëhet nga nënkryetarët: Agim Ademi e Bekim Haxhiu, si dhe Adem Çollakaj. “Përgatitjet shkojnë në një rrjedhë normale dhe tashmë FFK-ja ka arritur të sigurojë mbështetjen financiare nga ana e Qeverisë së Kosovës dhe DSK-ja. Gjatë fundjavës pritet të konfirmohen edhe skuadrat pjesëmarrëse, ku janë ftuar: Turqia, Kroacia dhe Shqipëria si dhe kombëtarja e Kosovës në futsall”, njoftoi zëdhënësi i FFK-së, Fazli Berisha...