25 shkurt 2010

Adriano kërkon të rikthehet në Itali

Adriano mendon të rikthehet në Itali dhe ka nga ata që e shikojnë që tani me fanellën e Milanit. “Mendoj se jam në gjendje të matem sërish me futbollin europian. Sigurisht nuk do të dështoja, sepse tani jam një njeri i pjekur, - ka thënë ish-sulmuesi i Interit. - Pasi kam fituar kampionatin, do të doja ta mbyllja ciklin me një fitore në kupë për ta shkruar emrin tim në historinë e Flamengos.
Më pas do të vendos nëse do të rikthehem në Europë ose jo. Do të jetë një vendim që do ta marr bashkë me familjen time dhe nuk do të ketë lidhje me paratë. Nga ana tjetër nëse do të kishin qenë kaq të rëndësishme nuk do të kisha hequr dorë nga një rrogë prej 5 milionë eurosh në vit vetëm për t’u rikthyer për të jetuar në Rio”, ka përfunduar Adriano.