26 shkurt 2010

Ventura rinovon edhe një vit me Barin

Në një sezon ku ka ardhur edhe rekordi për numrin më të madh të trajnerëve të ndryshuar, Bari ka shkuar kundër rrymës dhe, siç është lajmëruar nga drejtori sportiv Perineti, ka rinovuar kontratën e Xhiampiero Venturës.
Tekniku i bardhekuqve, që, me përjashtim të humbjes kundër Milanit, të dielën e kaluar, ka marrë deri tani rezultate shumë të mira duke e çuar Barin në zonën e Ligës së Europës ka gjetur marrëveshjen për zgjatjen e kontratës edhe për sezonin e ardhshëm. “Eshtë parashikuar edhe një rinovim tjetër deri më 2012-ën në rast se do të sigurojmë qëndrimin në Serinë A”, është shkruar në saitin zyrtar të klubit.