25 shkurt 2010

Baggio: Dua ti rikthehem futbollit, Lippi duhet të fitoj Cassanon

Roberto Baggio është duke shqyrtuar mundësinë e të rikthyerit në futboll duke e sfiduar veten si trajner. Gjithashtu, ai ja ka sygjeruar Antonio Cassanon.
“ Unë si trajner? Do të ishte një sfidë dhe unë do ta shqyrtoj sepse i dua sfidat.”
“ Nga kolltuku zeja e trajnerit duket e lehtë, por kur je në stadium nuk është e njëjta gjë.”
Baggio mbështet Antonio Cassanon në rastin Il Talentino-Lippi pasi që është Lippi ai që nuk dëgjon për Cassanon.
“ Unë mendoj se Cassano ka talentin që të ndryshoj lojen nga brendësia.”
“ Natyrisht, trajnerët kanë nevojat e tyre, por ai ka gjasa nëse është e vërtetë se dyert janë të hapura për të gjithë.” Tha Baggio.