25 shkurt 2010

Moggi: Mourinho di diçka që unë nuk di

Luciano Moggi thotë se Jose Mourinho di diçka që të tjerët nuk e dijnë pas pohimeve të portugezit dje kur tha në mënyrë indirekte se ka filluar një Calciopoli i ri në Serie A me në krye Milanin.

Mourinho pas ndeshjes me Chelsean tha:

“ Unë dëgjova çfarë ndodhi ndaj Fiorentinës dhe Milanit, por unë nuk dua të them asgjë sepse do të më suspendojnë. Italia nuk do ta ndryshoj kurrë sinqeritetin tim.” Tha Mourinho duke shkaktuar përsëri turbullirë në mediat italiane.

Moggi u përgjigj:

“ Unë mund të them se nëse ai e ka thënë atë, atëherë ai di diçka që unë nuk di rreth kësaj.”

“ Ndoshta Mourinho ndjen se Milani është favorizuar, por ju duhet ta pyesni atë se çfarë ka menduar me atë, jo mua.” Përfundoi Moggi.