26 shkurt 2010

Pique arrin marrëveshje të re me Barcelonën

Mbrojtësi Gerard Pique ka arritur pajtim me drejtuesit e Barcelonës rreth marrëveshjes së tij të re.
Marca shkruan se ish-lojtari i Manchester United është lidhur me klubin katalanas deri në vitin 2015.
Marrëveshja e kaluar e Pique ishte deri në vitin 2012 dhe vazhdimi trevjeçar i saj ka përfshirë edhe rritje të klauzulës blerëse, që thuhet të jetë afro 100 milionë euro.