26 shkurt 2010

Pellegrini kerkon perqendrim

Trajneri i Real Madrid kerkon qe ekipi i tije te jene te perqendruar ndaj Tenerifes.
Eshte e panevojshme qe te flasim per ndeshjen kunder Tenerifes, keshtu sot kiliani dha nje mesazh per futbollistet e tije.
Pasi qe te shtunen do te ndeshemi me Tenerifen, une shpresoj qe te shoh ne fushe nje Real Madrid te perqendruar dhe te shfaqin nje loje ashtu siq dime.Ai gjithashtu tha se beteja ndaj ishulloreve nuk do te jete edhe shum e lehte andaj nuk bene te bejme gabim e te sigurohemi se ne jemi fitues. Keshtu u shpreh ne nje konference per shtyp Pellegrini.