25 shkurt 2010

Kapelo paralajmeron: Kujdes jeten private

Trajneri italian i kombetares angleze, Fabio Kapelo deklaroi se lojtaret angleze duhet ta kene te qarte se jeta e tyre jashte fushave te blerta do te luaje nje rol kyc per arritjen e objektivit ne Kupen e Botes Afrike 2010.
“Lojtaret duhet te kuptojne ate cfare une kerkoj, nese duan te behen pjese e kombetares. Do te jete mjaft e rendesishme sepse ne kerkojme te ndertojme nje grup kompakt dhe qe te arrihet kjo kerkohet harmoni si jashte, ashtu edhe brenda fushes”, tha Kapelo.
Deklarata e Kapelos erdhi pas dy skandaleve ne jetet private te Xhon Territ dhe Ashli Kole cka i kushtoi edhe shiritin e kapitenit te kombetares mbrojtesit te qendres.