25 shkurt 2010

Petr Cech, ne dyshim ne ndeshjen e kthimit

Prania e Petr Cech ne ndeshjen e kthimit kunder Inter eshte ne dyshim. Portieri i Chelsea eshte demtuar vete pas nje ore loje dhe thote se ka nje problem muskulor ne pulpe.
Nderkohe, traineri Carlo Anceloti, i cili ka perjashtuar nje perfshirje te ligamenteve te gjurit, ka vendosur qe para se te beje parashikime mbi kohen e rekuperimit te prese ekzaminimet mjekesore.
Ne rast deshtimi, do te jete portugezi Hilario, i cili u fut ne momentet e fundit te mbremjes se djeshme, qe do te luaje si titullar.