25 shkurt 2010

Tenerife-Real Madrid do të shfaqet edhe në teatrot

Teatrot përreth kryeqytetit të Spanjës, do të shfaqin ndeshjen ndërmjet Tenerife-Real Madrid, vetëm e vetëm që ti kënaqin tifozët e Los Blancos.
Ndeshja e së shtunës ndërmjet Tenerifes dhe Real Madridit do të shfaqet në kinemat përreth Madridit.
Sipas një raporti të bërë nga AS, tifozët madrilen do të mund të shikojnë ekipin e tyre të preferuar në 19 teatro në nivelin High Definition.
Real Madridi ka shfaqur një futboll atraktiv këtë sezon në La Liga. Kështu tifozët e Real Madridit do të mund ti shikojnë yjet e tyre të preferuar në Teatro.