25 shkurt 2010

Hunt zgjat kontraten me Werder Bremen

Werder Bremen ka zgjatur kontraten qe skadonte ne qershor, me Aaron Hunt, 23 vjec, edhe per kater sezone te tjere.
“Gjithcka eshte vendosur, nuk mbetet gje tjeter vetem firmosja”, shpjegon Hunt, kontrata e te cilit do te skadoje deri ne 30 qershor 2014.
Hunt eshte nje nga shpresat me te medha te futbollit gjerman.
Ka luajtur ndeshjen e tij te pare ne Bundeslige ne moshen 18 vjecare dhe ka zhvilluar gjithsej 99 takime.