26 shkurt 2010

Marino: Jam shumë i lidhur me këtë klub

Nuk mund të ëndërronte një rikthim kaq të mirë. Paskuale Marino shijon fitoren e Udinezes ndaj Kaljarit. “Një ndeshje e vështirë, për fat na shkoi mirë. Kur vjen nga një periudhë pa rezultate, morali është në tokë dhe të ndëshkohesh që në fillim e ke të vështirë.
U druajta se mos djemtë shpërqendroheshin, por reaguan mirë. Në pjesën e dytë reagimi ishte më i madh, - vazhdon trajneri friulan. - Jam shumë i lidhur me këtë klub, dy vjet e gjysmë punë s’mund të harrohen, jemi rritur bashkë me këtë grup djemsh të jashtëzakonshëm. Kam bërë tifo për Udinezen edhe jashtë, por tani jam kthyer dhe do të përpiqem të jap gjithçka”.