25 shkurt 2010

Krasic “vendosi”: Jo në Milan

Mesfushori i CSKA Moskës, Milos Krasic është bërë e ditur se ka vendosur ta lërë klubi Rusë dhe dëshirën e tij më e madhe është për të luajtur në Spanjë e jo në Itali…
Atëher kur CSKA Moskës para pesë vjet bleu 19 vjeçarin që edhe me këtë mosh ishte kapiten i Vojvodinës.
“Nuk kam nënshkruarë asnjë parakontrat me Milanin unë kam një kontratë me klubin tim aktual dhe unë jam i lumtur këtu, por në qoftë se vjen një ofertë e mirë për klubin unë nuk do të jem kundër lagimit nga Moska.
“Krasic tha: “Unë kam dhënë gjithçka që ka qenë e mundur për këtë ekip, dhe unë mednoj se Bossët e klubit duhen të jenë të kënaqur me mua dhe nqoftë se vje ndonjë ofertë e mirë duhet tmë kuptoj dhe duhet të më lirojnë mua.
Në qoftë se vje ndonjë ofertë e tillë do të preferonit që vazhdimi i karierës të jetë Spanjë: “Sipas stilit tim të lojës unë mendoj se Spanja do të jetë për mua shumë më përshtatshme se Italia.
“Real Madrid tashmë veq jan duke e ndjekur këtë lojtarë të krahut i cili mund të integrohet me shoqrin e Ronaldos dhe Kaka’s si dhe lojtarëve tjerë.