26 shkurt 2010

Guidolin premton: Do të ringrihemi

Françesko Guidolin ka provuar të qetësojë lojtarët e tij dhe tifozët, pavarësisht rezultateve negative, të marra në këtë fillim të vitit: “Skuadra duhet të qëndrojë e qetë, sepse në këtë moment nën presion duhet të jetë trajneri, - ka shpjeguar tekniku i Parmës.
- Një trajner që merr 2 pikë në 9 ndeshje është normale që të jetë nën presion, normale që të jetë nën vëzhgim, normale që të kritikohet dhe është normale që të vihet në diskutim. Skuadra duhet të qëndrojë e qetë, duhet të vazhdojë të punojë siç ka bërë gjithmonë, duhet të rigjejë rrugën e duhur dhe kësisoj do t’i kthehemi rezultateve pozitive”.