26 shkurt 2010

Vargas: Fiorentina është e ardhmja ime

Lojtari i kombëtares së Perus Manuel Vargas, tha se ai nuk do të largohet nga Seria A dhe AC Fiorentina.
Ish lojtari i Catanias, para se të vijnë në Fiorentina, ishte vënë re nga klubet e mëdha për aftësit e tij.
Menaxhimi i Fiorentinës është ende pak agresive, duke refuzuar ofertat, negociatat, si dhe transferimin. Real Madrid dhe Chelsea janë të vetmit në një seri e klubeve që janë në linjë për këtë lojtarë që edhe këtë sezon luanë me të vërtetë shumë mirë.
Sa për Vargas, ai tha se nuk e sheh veten në një klub tjetër, dhe kjo njofton se ai do të qëndrojë në Fiorentini në të ardhmen e tij.
- Nuk kam ndërmend të largohet nga Fiorentina përveç nëse Administrata e klubit vendos të me largoj mua se per ndyshe nuk largohem. Ne kemi një ekip të mirë, lojtarë të mirë, duke luajtur luajtur shumë mirë, dhe sigurisht që të ardhmen time e shohë në këtë ekip. – Tha Vargas.
Menaxhimi i Klubit Mbretëror, i cili ka kërkuar një kohë të gjatë këtë lojtarë jan duke përgatitur një ofertë prej € 20 milion.