26 shkurt 2010

Galiani: Baxhio ishte i yni në 1990-ën

Adriano Galiani ka zbuluar një prapaskenë kurioze mbi të kaluarën e Roberto Baxhios. Në 1990-ën, Baxhio ishte gati të kalonte nga Fiorentina te Milani. Marrëveshja ishte arritur, pastaj ndodhi diçka, siç tregon administratori i deleguar kuqezi: “Avokat Anjeli foli me Berluskonin dhe i kërkoi t’ia linte lojtarin Juventusit, duke parë që në ato vite Milani kishte fituar shumë trofe”. Anekdotë e konfirmuar edhe nga vetë Baaxhio, që shton: “Kalimet nga Viçenca te Fiorentina dhe nga aty te Juvja janë të vetmet që vendosi klubi. Gjithë të tjerat i vendosa unë”.