25 shkurt 2010

UEFA, Platini: Masa te rrepta kunder korrupsionit

“Kam premtuar masa te rrepta dhe radikale kunder te korruptuarve ose atyre qe trukojne ndeshje”.
Keshtu eshte shprehur presidenti i UEFA-s, Michel Platini, i cili ka mirepritur vendimet e komisionit disiplinor te kontrollit ne lidhje me tre arbitra.
“UEFA vazhdon te theksoje se nuk do te kete tolerance kunder te korruptuarve dhe faktet e fundit e tregojne kete”, lexohet ne faqen online te federates.