30 qershor 2009

Edhe Napoli ne gare per Rossin

De Laurentis dhe Marino sot kane deklaruar se deshirojne talentin e Villareallit G.Rossi . Per sherbimet e Rossit kujtojme qe me afer ishte Juventusi por nuk ja doli , tashme i perket rradha Napolit e cila deri me tani ka bere 5 blerje dhe eshte me aktive ne merkato.