30 qershor 2009

Borowski mund të kthehet në Werder

Tim Borowski pritet të kthehet te klubi i Bundesligës Werder Bremen, pasi nuk është i nevojshëm në Bayern Munich. Borowski, 29 vjeç, u largua nga Bremen drejt Munichut dy vite më parë, por është aktivizuar rrallëherë për gjigantin bavarez. Ai është i lirë të kërkojë klub të ri dhe ka njoftuar se tashmë është takuar me drejtuesit e Werderit. “Kemi zhvilluar takimin e parë dhe kaloi mirë. Është propozim shumë interesant për mua”, tha Borowski