30 qershor 2009

Për francezin interesohet Panathinaikosi

Xhonatan Zebina, mbrojtësi 31-vjeçar i Juventusit, është ndër emrat që përfliten të largohen nga Torino në sezonin e ardhshëm. Pavarësisht se në dy sezonet e fundit karriera e tij është shqetësuar nga dëmtimet e shumta, mbrojtësi francez me shumë eksperiencë është ndër lojtarët më të kërkuar nga klubet evropiane. Pas interesimit të manifestuar në ditët e fundit nga Fiorentina, Sampdoria dhe Palermo dje në selinë e klubit bardhezi ka mbërritur edhe interesimi i grekëve të Panathinaikosit. Pasi Olimpiakosi i ka rrëmbyer Olof Melbergun, Panathinaikosi shpreson të blejë francezin e Juventusit, Xhonatan Zebina.