30 qershor 2009

Fiorentina përfshin në listë edhe Kruzin

Eshtë Hulio Kruz kandidati më i mundshëm për rolin e zëvendësit të Xhilardinos tek Fiorentina. Rruga që çon tek argjentinasi, i cili do të largohet me kosto zero nga Interi, është shumë e nxehtë edhe si pasojë e deklaratave, që kanë ardhur nga drejtori sportiv i klubit vjollcë, Pantaleo Korvino, i cili ka thënë: “Idea për Kruzin ka lindur disa javë më parë. Të shohim nëse do të arrijmë të gjejmë një marrëveshje, sigurisht mund të them se Kruz pëlqehet shumë nga Prandeli dhe ne do të mundohemi ta kënaqim trajnerin tonë”. Fjalë shumë të qarta, që tregojnë për interesimin e madh të Fiorentinës për Kruzin, edhe pse për ta çuar në Firence do të duhet të kalohen disa pengesa si konkurrenca e skuadrave të tjera italiane Napoli dhe Parma dhe kërkesat e larta të lojtarit përsa i përket rrogës. Fiorentina nuk do të donte t’i jepte më shumë se 1,5 milion euro dhe ndoshta të nënshkruajë me argjentinasin një kontratë shumëvjeçare. Ndërsa, stafi i sulmuesit të Interit, kërkon më shumë dhe për momentin ka përgënjeshtruar interesimin e klubit vjollcë, edhe pse idea e një transferimi në Firence pëlqehet shumë nga Kruz.