30 qershor 2009

Duhet t’i afrohemi Interit

Portieri i Juventusit, Gianluigi Buffon është duke u përgatitur për sezonin e ri dhe ka insistuar se ekipi duhet të ngushtojë disavantazhin ndaj Interit në luftë për titull.“Do të fillojmë sezonin e ri me përbërës të mirë në kërkim të titujve, por e dimë se na pret një sezon i gjatë me shumë objektiva para nesh. Fatkeqësisht në fund të sezonit kemi kaluar një krizë, por duhet të vazhdojmë përpara dhe të anulojmë disavantazhin ndaj Interit”, deklaroi Buffon. Juventus e përfundoi sezonin në pozitën e dytë në Serie A.