30 qershor 2009

Laciali Kristian Ledezma i vetofrohet Juventusit

Kristian Daniel Ledezma, prej dy vitesh një ndër pikat kyçe të formacionit të Lacios, ka vendosur të largohet nga kryeqyteti italian sezonin e ardhshëm. Fantazisti argjentinas kërkon të bëjë një hap të madh në karrierën e tij, ndaj është në pritje të një telefonate nga dy prej skuadrave të mëdha italiane, Juventusi ose Milani. Megjithëse, ashtu siç konfirmon edhe menaxheri i tij, Vinçenco D’Ipolito, preferenca parësore e Ledezmës është të bashkohet me trupën e Çiro Ferrarës. “Pranoj se gjatë ditëve të fundit kemi pasur bisedime dhe kontakte të shpeshta me drejtuesit e Juventusit. Por, për momentin, ata janë totalisht të përqendruar te çështja ‘D’Agostino’, ndonëse shanset që klienti im të vishet bardhezi për sezonin e ardhshëm janë vërtet të mëdha”.