30 qershor 2009

Bajrami do të zgjedhë klubin e duhur

Emir Bajrami dëshiron ta zgjedhë klubin më të mirë dhe më të duhur për të ardhmen e tij. Mesfushori i Elfsborg është emër i nxehtë i shumë klubeve evropiane dhe ai është i vetëdijshëm për këtë. “Nëse do ta marr një vendim, ai duhet të jetë me të vërtet në të mirën time dhe të Elfsborg. Unë nuk do të ngutem ta zgjedh mundësinë e parë”, theksoi Bajrami për Fotbollskanalen.se 21 vjeçari pati paraqitje të shkëlqyeshme në Evropianin U21. Ai thotë se nuk do të befasohej nëse 5-6 futbollistë të rinj suedez, mund të marshojnë drejt ndonjë klubi të madh evropian. Për shërbimet e Bajramit janë të interesuara pesë klube: Parma, Hamburg, Munchengladbach, Utrecht dhe Groningen.CITAT: “Ne kemi humbur futbollistë shumë më të mëdhenj sesa Labinoti, por ato i kemi mbuluar mjaft mirë”, Bengt Madsen, presidenti i Malmos.