30 qershor 2009

Rajola: Ibrahimoviç nuk ikën

Zlatan Ibrahimoviç do të qëndrojë tek Interi. E thotë i bindur prokurori i tij, Mino Raiola, i cili thekson se "nuk kemi asnjë tratativë në vazhdim dhe për fat ujërat po qetësohen. Pastaj, sikurse kam thënë gjithmonë, Interi është pronari i kartonit dhe nëse dikush do të dëshironte të arrinte marrëveshjen me Moratin, atëherë do të lëvizim edhe ne, por për momentin nuk ka asgjë". Për sa i përket takimit mes Laportës e Moratit dhe ofertës së Barcelonës, Rajola nuk di asgjë. Me Moratin nuk jemi takuar, pasi nuk është e nevojshme, marrëdhëniet tona janë shumë të mira, kemi një kontratë dhe jemi të qetë. Reali apo Barcelona? Asnjëra nuk më ka kontaktuar".