30 qershor 2009

Hija e Luçiano Moxhit shfaqet te Bolonja

Janë ditë të nxehta te Bolonja, me presidenten Menarini në kërkim të një ortaku që të bëjë një hap të rëndësishëm para për të hyrë në klub dhe që mund të blejë klubin emilian. Në këtë rast ekziston dhe njeriu i duhur, mbi të cilin identiteti është shumë sekret. Sipas disa burimeve, bëhet fjalë për një njeri me të kaluar në botën e futbollin, të cilit mund t’i shitet për momentin 40% e aksioneve, por që do të ketë edhe një rol aktiv në brendësi të klubit. Françeska Menarini për momentin do të qëndrojë presidente, por në harkun e një viti kalimi duhet të bëhet përfundimtar. “Mister X”-i në këtë rast, po e çmend Bolonjën dhe shumë njerëz besojnë se pas kësaj fshihet Luçiano Moxhi, që gjithsesi nuk do të shfaqej i pari as në të ardhmen. Pas disa javësh çështja duhet të zgjidhet, edhe pse për momentin Bolonja ka ndaluar absolutisht për sa i takon merkatos dhe nuk ekziston një plan përforcimi për sezonin e ardhshëm.