30 qershor 2009

Coupet në PSG

Ish portieri i Lyon dhe i përfaqësueses franceze, Gregory Coupet ka treguar se ka nënshkruar një kontratë dyvjeçare me Paris Saint Germain. Portieri 36 vjeç tashmë është rikthyer në atdhe, pas eksperiencës jo dhe aq pozitive te klubi spanjoll Atletico Madrid. Coupet në portën e klubit nga kryeqyteti francez do ta zëvendësojë portierin e deritashëm Mickael Landreau, i cili gjatë kësaj vere është transferuar te Lille.