30 qershor 2009

Almiron afer Atalantas

Futbollisti i huazuar i Juves Sergio Bernardo Almiron qe ndahet ne dyshe me karton sepse edhe Fiorentina e ka si lojtar, mund te vazhdoje karrieren e tij futbollistike ne Bergamo. 28 vjecari Almiron nuk pati sukses ne Juve dhe Juve e huazoi ate ne Fiorentina por duket se fati i tij do te jete Begamo