30 qershor 2009

Arsenal, 35 milionë euro për Benzema

Sikurse ka bërë të ditur "News of the World", Arsenali i ka bërë një ofertë prej 35 milionë eurosh Lionit për të marrë Karim Benzema (21-vjeç). Në rast se presidenti i klubit francez, Aulas, do të bindej ta linte të lirë talentin, tre kandidatët kryesorë duket se do të jenë Reali, Mançester Junajtid dhe Arsenali. Karim Xhaziri, menaxheri i francezit, shpjegon: "Ferguson e do, por transferimi nuk mund të kalojë 40 milionë eurot. Është vetëm 21 vjeç, nuk mund të kushtojë më shumë se David Vija. Megjithatë që Karim do të firmosë për një klub të madh, është vetëm çështje kohe".