30 qershor 2009

Çështja “D’Agostino”, menaxherët sigurojnë mbylljen e marrëveshjes

Ditën e premte pritej mbyllja e marrëveshjes që do të transferonte fantazistin, Gaetano D’Agostino nga Udinezja te Juventusi. Gjithsesi dy klubet janë shumë larg ofertës torineze dhe kërkesës së presidentit Poco. Juventusi ofron 12 milionë euro, Udineze do të paktën 20 milionë, por pavarësisht këtyre mosmarrëveshjeve, menaxherët e lojtarit sigurojnë se martesa do të mbyllet me sukses. “D’Agostino do të jetë një lojtar i Juventusit, - deklaron Xhuzepe Boco. –Fakti që besoj në këtë marrëveshje është sepse Udineze e ka blerë lojtarin për më pak se dy milionë euro dhe do të përfitonte 10 milionë euro më shumë nga shitja e tij”. Ndërkohë, “i famshmi” Ernesto Bronxeti thekson: “Mosmarrëveshjet ndërmjet dy skuadrave janë thjeshtë një lojë që e kemi parë shumë herë, kur interesimi për një lojtar bëhet shumë i madh. Një klub si Udineze nuk mund të mbajë D’Agotinon, mbi të gjitha nëse për lojtarin në fjalë interesohet një skuadër si Juventusi. Lojtari ka dhënë ultimatumin e tij se nuk do të paraqitet në grumbullim dhe të jeni të sigurt se brenda pak ditëve, çështja e transferimit të tij në Torino do të mbyllet me sukses”. Të njëjtin mendim me dy menaxherët e mësipërm ndajnë edhe kolegët e tyre italianë, Dario Kanovi dhe Bruno Karpexhiani.