30 qershor 2009

Largimet, një çështje serioze në Torino

Duke parë mbërritjet e Diegos dhe Kanavaros, përforcimet e tjera që priten të mbërrijnë në Torino dhe entuziazmin e madh që shoqëron gjithë ambientin juventin, duket sikur tani asnjë nuk kërkon më të largohet nga Juventusi. Gjithsesi, largimet në ditët e ardhshme priten dhe madje priten të jenë të shumta. Marko Markioni është emri i parë në listë. Destinacioni i tij pritet të jetë Fiorentina, ose nëse kjo mundësi dështon, atëherë Sampdoria dhe Xhenoa e presin. Portugezi Tiago Mendez kërkon të qëndrojë, por klubet spanjolle janë të interesuara për të. Poulsen refuzoi Fenerbahçen, por në ditët e ardhshme priten sulmet e skuadrave gjermane ndaj tij.