29 janar 2010

Ndërhyrjet e gabuara dhe Ronaldo vs Mesi

Rezultatet e një studimi të “AS”, të bërë nga dy studiues, u arrit në përfundim se tifozët edhe gjyqtarët i shohin lojtarët e gjatë si shkaktarë të më shumë faulleve, dhe se viktimat e tyre janë të shkurtrit. Në një analizë prej 100,000 ndërhyrjesh të gabuara në një hark kohor prej 7 sezonesh, përfshij Champions League (32,142 ndërhyrje), Bundesliga (85,262 ndërhyrje), dhe tre kampionatet e kaluara botërore (6,440 ndërhyrje), u arritën në përfundimin se shtatlartët si Kristiano Ronaldo se shtatshkurtrit si Mesi.