28 janar 2010

Ronaldo mund ndodh se do te udhtoj për ne Riazor?

Neser do te vendoset se a do te udhtoj Cristiano Ronaldo per ne Riazor apo jo.
Federata Spanjolle e futbollit ka vendosur qe kete te premte te takohen me zyrtar te lart te Realit dhe te gjejn nje zgjidhje.
Zyrtar te FS kan then se Ronaldo nuk do te udhtoj per ne Riazor, mirpo pas kesaj deklarate , i esht pergjigjur menjhere klubi Madrilen , duke e cilsuar kete vendim si te padrejt.
Megjithat Butragreno ka deklaruar se do te zgjidhet ky problem dhe Ronaldo do te jete pjes e 11 se pare te Pellegrinit.