28 janar 2010

Moxhi: Mourinjo është si unë

Mendoni çfarë dysheje, njëri në stol, tjetri në zyrë. Të shkretët kundërshtarë! Dhe Hoze Mourinjo, sa për të filluar, ka gjetur një simpatizant tek Luçiano Moxhi. Ish-drejtuesi i skuadrës së Juventusit ka thënë: “Mourinjo bën të njëjtat gjëra që bëja unë tek Juventusi, ai ngatërron gjërat. Mua më pëlqen, është një komunikues i madh. Nuk do të përfundojë si unë, sepse si trajner ka rezultate”. Në fund, thumbime ndaj Juves: “Ferrara? Eshtë një viktimë, nuk duhet larguar”, ka thënë Moxhi.