29 janar 2010

Rooney: City duhet të presë për të fituar medalje

Njëshi i Manchester United, Wayne Rooney, nuk pret që Manchester City të jetë sfidues serioz për tituj në një të ardhme të shpejtë.
“City është përmirësuar shumë këtë vit dhe ka pritje për trofe. Por megjithatë mendoj se do të ketë nevojë për kohë që dikush të arrijë atje ku janë top ekipet për momentin”.
“Me historinë e United prapa, titujt që ka fituar gjatë 20 viteve të fundit, nuk mund të arrini atje për vetëm një sezon. United ende është larg”, ka thënë Rooney./