29 janar 2010

Rahovecasi që po shkëlqen në Shqipëri

I riu nga Rahoveci 22 vjeçari Isa Eminazëri po shkëlqen në Ligën e parë të Shqipërise.
Isa Eminazëri po tregon suksese të mëdha në Shqipëri, me vet faktin se e kanë kërkuar dy ekipet e ligës Superiore, Teuta e Durësit dhe Laqi. Eminazeri ka oferta edhe nga disa ekipe të Greqisë, emrat e së cilave ende nuk bëhen publike.
Por ekipi nga Pogradeci po kërkon dëmshpërblim të madh për prishjen e kontratës. Ky mesfushor ofanziv po i ndihmon shumë klubit të tij që të futet në Ligën Superiore. Momentalisht Pogradeci gjindet në vendin e tretë.
Isa Eminazeri është krenaria e futbollit Rahovecas.