02 mars 2011

Rinovimi i Del Piero: “Agnelli i tërbuar”

Thithet ajër i rëndë në shtëpinë e Juventusit. Këtë herë nuk ka lidhje Del Neri.

Cështja ka të bëjë me kapiten Del Piero-n. Videomesazhi i përhapur në faqen e tij ëeb, në të cilin komunikonte se do të firmoste kontratën në të bardhë me Juventusin, nuk i ka pëlqyer Andrea Agnelli-t.

Presidentit nuk i pëlqen të vendoset me shpatulla pas murit dhe tani është i irrituar.

Duket i mundshëm një rinovim tjetër 1vjecar me kapitenin legjendar, por mund të mos ketë një vend drejtuesi për Del Piero në fund të karrierës së tij të jashtëzakonshme 19 vjecare. /fcjuventus-news.tk/