02 mars 2011

Agnelli:” Do të takoj Del Piero-n për rinovimin

Andrea Agnelli me rastin e prezantimit të fanellës së re të 150 vjetorit të Bashkimit të Italisë ka folur rreth humorit të Juventusit:” Është një moment dialogu konstant mes shoqërisë dhe trajnerit.

Uniteti i grupit është i padiskutueshëm. E dimë shumë mirë që po kalojmë një moment të vështirë dhe jemi krejtësisht të vetëdijshëm për ndryshimet që duhen bërë këtë verë, por historia që po shkruajmë nuk ndryshon”.

RINOVIMI I DEL PIERO:” Ka shprehur vullnetin e tij për të qëndruar. Jemi absolutisht krenarë, do të mbyllim së shpejti këtë cështje.” – përfundon presidenti Juventin. /fcjuventus-news.tk/